Известие

Collapse
No announcement yet.

Спортен филтър JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А да попитам кой филтър е по хубав конуса или replacement-a?
    alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

АКо можеш да изолираш конуса от топлия въздух под капака, то КОнуса е по-добрия вариант...В противен случай риплейсмънт..

Аз пробвах и 2-та варианта...С конуса звука беше много як, но цялата жега се набиваше в него и колата умира...Сега съм с риплейсмънт...звука не е толкова як, но пък колата върви по-добре!
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Извинявам се, че ще оцапам темата на автора, но ако може някой от по-запознатите да каже как се изолира конуса от топлия въздух.
        alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Първоначално публикувано от TMAX Покажи съобщение
          !намаляване на пушенето!
          И аз много му се радвам на този ефект. Особенно като гледам други алфи как чадят

Първоначално публикувано от venko Покажи съобщение
          ...ако може някой от по-запознатите да каже как се изолира конуса от топлия въздух.
          Как как? Слагаш го на мястото на единия фар, правиш специални въздуховоди за него ... въобще волна програма според фантацията и възможностите.
          sigpic 156SW 1.9JTD 16V

Comment

Елементарно. Просто до филтъра трябва да достига само студен въздух. Това зависи от местоположението му. Правил съм го преди на "Дедрата". Но ефекта е, че повече бучи отколкото да върви. Иначе филтър плюс ремап на JTD - то, ефекта е очевиден ! Естествено без катализатор !
            sigpic

Comment

И ПРИ МЕН КОЛЕГА Е МАХНАТ!
              Audi A6 3.0 TDI
              Infiniti FX35

Comment

Working...
              X